ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τέξας: 12χρονος πήρε για δώρο μεγεθυντικό φακό και έβαλε φωτιά στον κήπο

Τέξας: 12χρονος πήρε για δώρο μεγεθυντικό φακό και έβαλε φωτιά στον κήπο Facebook Twitter
0

Μία οικογένεια στο Τέξας αναγκάστηκε να καλέσει την πυροσβεστική, ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν ο 12χρονος γιος τους έβαλε φωτιά στον κήπο με το δώρο που είχε μόλις πάρει από τον «Άγιο Βασίλη».

Όπως μεταδίδει το CNN, οι γονείς είχαν κάνει δώρο στο παιδί έναν μεγεθυντικό φακό και όταν εκείνο βγήκε στον κήπο για να παίξει, κατάφερε να βάλει φωτιά στην αυλή. Η μητέρα του, Nissa-Lynn Parson, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την περιπέτειά τους, λέγοντας πως αυτά τα Χριστούγεννα θα τα θυμούνται για καιρό. 

«Ο 12χρονος γιος μου Κάιντεν πήρε έναν μεγεθυντικό φακό που πιστεύαμε ότι θα χρησιμοποιούσε για διάβασμα αλλά αντί για αυτό, θέλησε να διαπιστώσει αν μπορεί να ανάψει μια φωτιά με αυτόν» έγραψε στο Facebook. Μόλις άνοιξαν τα δώρα τους, ο Κάιντεν και τα δύο αδέλφια του βγήκαν στην αυλή «για να κάνουν μερικές τρύπες σε κάποια εφημερίδα» με το φως του ήλιου. Όμως ο άνεμος παρέσυρε κομμάτια του καιγόμενου χαρτιού στο ξερό γκαζόν που τελικά πήρε φωτιά. 

Τέξας: 12χρονος πήρε για δώρο μεγεθυντικό φακό και έβαλε φωτιά στον κήπο Facebook Twitter

«Όλα ήταν υπό έλεγχο μέχρι που τα παιδιά μπήκαν τρέχοντας στο σπίτι, λέγοντας πως η γωνιά του κήπου είχε αρπάξει φωτιά και τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια έλιωναν», έγραψε η Parson στο ποστ. Στις φωτογραφίες, οι Parson φαίνονται με πιτζάμες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με τα λάστιχα του νερού, στο ΜακΚίνεϊ του Τέξας. Τελικά η φωτιά έσβησε πριν έρθει η βοήθεια. «Πιάσαμε κουβάδες, ο Τζάστιν άνοιξε τα ποτιστήρια και εγώ άρπαξα κουβέρτες για να κόψω το οξυγόνο και να την εγκλωβίσω, πριν περάσει στην αυλή των γειτόνων», λέει η Parson. Ένα μικρό τμήμα της διπλανής αυλής επίσης κάηκε από τη φωτιά που προκάλεσε το χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Το ζευγάρι δήλωσε πως όταν ο γιος τους ζήτησε μεγεθυντικό φακό για τα Χριστούγεννα, δεν τους έκανε εντύπωση καθώς ο Κάιντεν διαβάζει πολύ και ενδιαφέρεται για την επιστήμη. «Είναι σα να σου ζητά ένας μπασκετμπολίστας μια μπάλα μπάσκετ», λέει η μητέρα του. Τα υπόλοιπα δώρα στην λίστα του Κάιντεν ήταν βιβλία, ένα αρμόνιο και ένα κιτ κατασκευής ρομπότ αλλά ήταν ο φακός που έμελε να μείνει αξέχαστος στην οικογένεια.  

Με πληροφορίες από CNN.com

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ