Βρετανία: Οι Εργατικοί μειώνουν τη διαφορά απέναντι στους Τόρις σύμφωνα με δημοσκόπηση

Βρετανία: Οι Εργατικοί μειώνουν τη διαφορά απέναντι στους Τόρις σύμφωνα με δημοσκόπηση Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Το Εργατικό Κόμμα μείωσε τη διαφορά που το χωρίζει από τους Συντηρητικούς του Μπόρις Τζόνσον κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήγαγε το ινστιτούτο Opinium για την εφημερίδα Observer.

Βάσει της δημοσκόπησης, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν ποσοστό 41%, καταγράφοντας πτώση 1 ποσοστιαίας μονάδας σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα πριν από μία εβδομάδα, ενώ οι Εργατικοί ενισχύθηκαν κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, εξασφαλίζοντας ποσοστό 29%.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες είδαν τα ποσοστά τους να μειώνονται στο 15%.


Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.001 Βρετανοί ενήλικες και διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 6ης-8ης Νοεμβρίου, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ