Γαλλία: Ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από πλημμύρες - Διακοπή δρομολογίων με Ισπανία

Γαλλία: Ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από πλημμύρες - Διακοπή δρομολογίων με Ισπανία Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις ανάμεσα στο Μονπελιέ και την Τουλούζη στη νότια Γαλλία, όπως και ανάμεσα στο Μονπελιέ και την Ισπανία διακόπτονται τουλάχιστον έως τις 4 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF.

Μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες Τετάρτη στην περιοχή του Μονπελιέ «ένας χείμαρρος παρέσυρε σε ορισμένα σημεία τις σιδηροδρομικές γραμμές», διευκρίνισε η γαλλική σιδηροδρομική εταιρεία. Τα τρένα TGV και Intercites θα έχουν για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις τους τερματικό σταθμό το Μονπελιέ.

Τα τρένα που προέρχονται από την Βαρκελόνη στην Ισπανία δεν θα έρχονται πλέον στο Μονπελιέ, διευκρίνισε εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει τον αριθμό των δρομολογίων που αφορά η διακοπή αυτή. Στους επιβάτες θα γίνεται «επιστροφή των χρημάτων τους χωρίς επιβάρυνση» για 60 ημέρες, πρόσθεσε.

Νωρίτερα χθες το βράδυ η SNCF είχε ανακοινώσει ότι προκλήθηκαν προβλήματα από τις πλημμύρες σε σιδηροδρομικό σταθμό, στον οποίο σε ορισμένα σημεία δημιουργήθηκε κενό 10 μέτρων κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, οι οποίες κρέμονται στον αέρα. «Θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές εργασίες αποκατάστασης και αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκαταστάσεων» για τις οποίες θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα μέρες, σημείωσε η γαλλική σιδηροδρομική εταιρεία.

Γαλλία: Ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από πλημμύρες - Διακοπή δρομολογίων με Ισπανία Facebook Twitter
ΕΡΑ
Γαλλία: Ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από πλημμύρες - Διακοπή δρομολογίων με Ισπανία Facebook Twitter
ΕΡΑ

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες Τετάρτη και 4 άνθρωποι αγνοούνται μετά τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν την Τρίτη στην Καταλονία. Αυτές προκάλεσαν επίσης σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους και τις αεροπορικές και τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες στην περιοχή αυτή της βορειοανατολικής Ισπανίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ