Ιαπωνία: Αυξάνονται τα θύματα του τυφώνα Χαγκίμπις - Τουλάχιστον 56 νεκροί

Ιαπωνία: Αυξάνονται τα θύματα του τυφώνα Χαγκίμπις - Τουλάχιστον 56 νεκροί Facebook Twitter
0

Σε τουλάχιστον 56 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Χαγκίμπις που έπληξε την Ιαπωνία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.

Δεκαπέντε άτομα αγνοούνται ακόμα, όπως μετέδωσε το NHK σήμερα ενώ δεκάδες χιλιάδες μέλη των σωστικών συνεργείων αναζητούν επιζώντες στις πλημμυρισμένες περιοχές όπου έχουν σημειωθεί φονικές κατολισθήσεις.

Επί ποδός βρίσκονται 110.000 στελέχη σωστικών συνεργείων που συμμετέχουν στη διάσωση κατοίκων που παγιδεύτηκαν εξαιτίας πολυάριθμων πλημμυρών και κατολισθήσεων.

Την Κυριακή, ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο πιο πρόσφατος απολογισμός ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 11 αγνοούμενους. Εκτεταμένες πλημμύρες συνεχίζουν να πλήττουν την κεντρική νομαρχία Ναγκάνο, όπου αντιπλημμυρικό ανάχωμα υποχώρησε, με αποτέλεσμα τα νερά του ποταμού Τσικούμα να σαρώσουν κατοικημένη περιοχή και σπίτια να πλημμυρίσουν ως τον πρώτο όροφο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM