«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν

«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν Facebook Twitter
4

Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι οι διαχυτικές τάσεις του Τζο Μπάιντεν που πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες, είναι απλά μια «λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλό θα είναι «να το ξεπεράσει» ο κόσμος.

Στη συνέντευξή της στο αμερικανικό People, η πρώην υποψήφια Πρόεδρος ερωτήθηκε για τις κατά καιρούς έντονα «διαχυτικές» τάσεις του πρώην Αντιπροέδρου νυν υποψηφίου (και επικρατέστερου μάλλον μέχρι στιγμής) για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες.

«Κάτι έχω ακούσει σχετικά», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον σχετικά με τα «ανάρμοστα αγγίγματα» του Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συμπεριφορά ως «μια λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλώντας το κοινό να το «ξεπεράσει το θέμα» διότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα:

«Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε σηκώσει το κεφάλι του πάνω από το παραπέτο και δηλώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος, κάτι θα του βρει... κάποια εκνευριστική συνήθεια ή κάποιου τύπου συμπεριφορά που θα αναλυθεί μέχρις εσχάτων μέχρι να προκύψουν ανάρμοστα ή αμφιλεγόμενα στοιχεία... Μπορούμε να το κάνουμε με οποιονδήποτε. Θέλω να πω, πρόκειται για σπορ με πολλούς θεατές. Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Διεθνή / Η Αυστρία σχεδιάζει απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 14 ετών

Ο αντικαγκελάριος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής τις επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά, κάνοντας λόγο για εθισμό και προβλήματα υγείας
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ GOOGLE

Διεθνή / Θύματα του Έπσταϊν μηνύουν την κυβέρνηση Τραμπ και την Google για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

Οι επιζώντες υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των προσωπικών τους στοιχείων αποτελεί παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Telegraph: Η Ρωσία στέλνει αλκοολικούς από κέντρα απεξάρτησης στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Σοβαρές καταγγελίες σκιαγραφούν μια ανησυχητική εικόνα για τον τρόπο ενίσχυσης των ρωσικών δυνάμεων, με αναφορές για στρατολόγηση ευάλωτων ατόμων, αποστολή τους στο μέτωπο χωρίς επαρκή εξοπλισμό και κακοποίηση όσων αρνούνται να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
{Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».}. Δηλαδή, η Χίλαρι Κλίντον προτείνει, στην θέση του πλανηταρχη, αντί για τον τωρινό σεξουαλικό παρενοχλητή να εκλέξουν έναν άλλον σεξουαλικό παρενοχλητή.Υπέροχη πρόταση για τις γυναίκες ψηφοφόρους!
"Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε(...), κάτι θα του βρει." Σίγουρα όλοι έχουμε ελαττώματα. Αλλά ελάττωμα είναι το να είσαι φωνακλάς ή ανυπόμονος ή νευρικός. Αυτό που κάνει ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ελάττωμα, είναι σεξουαλική παρενόχληση!
Ναι, τα παπουδια που δεν χάνουν ευκαιρία να σε πιάσουν το μάγουλο είναι σπαστικά αλλά καμία σχέση με "χουφτώματα" λέξη που παραπέμπει ευθέως σε σεξουαλικη παρενόχληση. Μύρια κακά έχει ο Μπαιντεν, αυτό όμως δεν είναι ένα από αυτά.
Το άρθρο λέει ότι ο Τζο Μπάιντεν "πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες". Αυτό εμένα μου φαίνεται σεξουαλική παρενόχληση!