Ο Antonio Basco περίμενε μια σχεδόν άδεια εκκλησία για την κηδεία της συζύγου του, η οποία πέθανε στην επίθεση του Ελ Πάσο στο Τέξας τον Αύγουστο.

 

Ο Basco είπε ότι δεν είχε οικογένεια και έτσι απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στην κοινότητα , αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε πόσοι έδωσαν το παρών στην τελετή. Το μέγεθος του πλήθους ήταν τόσο μεγάλο που η κηδεία έπρεπε να γίνει σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση. Μπαίνοντας στην αίθουσα ο Basco είπε: «Αυτό είναι απίστευτο».

 

 

 

Περίπου 700 άτομα περίμεναν εκεί για να πουν αντίο στην Margie Reckard, που σκοτώθηκε σε ηλικία 63 ετών, όντας ένα από τα 22 θύματα του δράστη της αιματηρής επίθεσης σε ένα κατάστημα της Walmart.

 

Η ουρά αναπτύσσονταν γύρω από την εκκλησία και κατά μήκος ενός άλλου δρόμου, ενώ πολλοί άνθρωποι είχαν ταξιδέψει από μακρινές τοποθεσίες.

 

Ο Hala Hijazi ταξίδεψε από το Σαν Φρανσίσκο για να παρακολουθήσει την τελετή καθώς διάβασε την ιστορία του Tony Basco και αισθάνθηκε ότι έπρεπε να είναι εκεί.

 

 

 

Σύμφωνα με τους New York Times, περίπου 900 στεφάνια στάλθηκαν από διάφορους ανθρώπους στην κηδεία.

 

Ο Dean Reckard, ο γιος της Margie Reckard από άλλο γάμο, δήλωσε ότι η μητέρα του αγαπούσε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία ή τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

 

 

 

Ο Basco και η Reckard συναντήθηκαν σε μπαρ στη Νεμπράσκα πριν από 22 χρόνια και τελικά μετακόμισαν στο Ελ Πάσο. Ο Basco είπε πως λάτρευαν τα ταξίδια με τρένο και πως η ζωή τους ήταν σαν παραμύθι. «Ήταν μια κυρία και ήταν η αγάπη της ζωής μου».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr