Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε καπνοπωλείο - Απειλεί να πυροβολήσει

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε καπνοπωλείο - Απειλεί να πυροβολήσει Facebook Twitter
0

Συναγερμός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο Μπλανιάκ της Γαλλίας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ένοπλος κρατά ομήρους έξι ανθρώπους μέσα σε μικρό κατάστημα καπνικών ειδών και τύπου, κοντά στο αεροδρόμιο της Τουλούζης.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις ομήρους. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η κατάσταση ομηρίας ξεκίνησε στις 4:20μ.μ τοπική ώρα. Προς το παρόν οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Η γύρω περιοχή έχει εκκενωθεί και οι αστυνομικοί ζητούν από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους. 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο ύποπτος απείλησε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, όταν εκείνοι πλησίασαν στο κατάστημα. Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά περιπολικά, οι γύρω δρόμοι έχουν κλείσει ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα RAID. Ο δράστης αγνώστων λοιπών στοιχείων, ζητά έναν διαπραγματευτή για να παρουσιάσει τα αιτήματά του και απαιτεί την υποχώρηση των αξιωματικών που έχουν περικυκλώσει το κατάστημα. 

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM