Απεργία την Πρωτομαγιά

Ρωσία: Τον Ιούλιο οι S-400 στην Τουρκία - Εξετάζεται και η πώληση αεροσκαφών

Ρωσία: Τον Ιούλιο οι S-400 στην Τουρκία - Εξετάζεται και η πώληση αεροσκαφών Facebook Twitter
EPA
0

Η Ρωσία θα αρχίσει να στέλνει από τον Ιούλιο στην Τουρκία τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας οπλικών συστημάτων Rosoboronexprot Αλεξάντρ Μιχέγεφ δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο πως η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία την πώληση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών. 

Αναφερόμενος στους S-400 ο Μιχέγεφ δήλωσε ότι «όλα είναι έτοιμα, έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί».

Παράλληλα o Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία το ενδεχόμενο της πώλησης μαχητικών αεροσκαφών.

«Εάν η τουρκική πλευρά απευθυνθεί σε εμάς για διαβουλεύσεις, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ( την πώληση στην Τουρκία ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών-σ.σ) από κοινού με την UAC ( United Aircraft Corporation, η ρωσική εταιρεία αεροναυπηγικής βιομηχανίας) με βάση τις δυνατότητες μας», δήλωσε ο Μιχέγεφ απαντώντας στο ερώτημα αν η Μόσχα προτίθεται να πουλήσει στην Άγκυρα μαχητικά στην περίπτωση που οι ΗΠΑ παγώσουν τη συμφωνία για την πώληση μαχητικών F-35.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ