Η λακκούβα στο οδόστρωμα αποκάλυψε ολόκληρο τούνελ προς μια τράπεζα

Η λακκούβα στο οδόστρωμα αποκάλυψε ολόκληρο τούνελ προς μια τράπεζα Facebook Twitter
0

Μια λακκούβα στο οδόστρωμα, στη μέση ενός δρόμου στο Μαϊάμι της Φλόριντας, αποκάλυψε μια κρυφή σήραγγα που οδηγούσε σε μια τράπεζα.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το οδόστρωμα υποχώρησε, δημιουργώντας μια τρύπα, ακριβώς στη μέση της οδού Φλαμίνγκο, στη συνοικία Πέμπροουκ Πάινς, στο δυτικό Μαϊάμι, κοντά σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Chase Bank.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ένα τούνελ, που είχε σκαφτεί σε βάθος μόλις λίγων εκατοστών κάτω από την άσφαλτο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό στο Twitter του τοπικού γραφείου της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ.


Ένας περαστικός ενημέρωσε τις πολεοδομικές υπηρεσίες χθες για τη λακκούβα και κατόπιν ειδοποιήθηκε η αστυνομία του Μαϊάμι, καθώς την προσοχή του συνεργείου της εταιρείας οδικών έργων, που έσπευσε στο σημείο, τράβηξε ένα πορτοκαλί καλώδιο προέκτασης, το οποίο εξείχε από την τρύπα, έγραψε η εφημερίδα Miami Herald.

Η λακκούβα στο οδόστρωμα αποκάλυψε ολόκληρο τούνελ προς μια τράπεζα Facebook Twitter

Στη συνέχεια, η τοπική αστυνομία, με τη στήριξη του FBI, ανακάλυψε την είσοδο ενός τούνελ, την οποία είχαν καλύψει με παλέτες. Δίπλα, βρισκόταν μια ηλεκτρική γεννήτρια, ένα βαρούλκο κι ένα μικρό καρότσι, περιέγραψε ο εκπρόσωπος τύπου του FBI Μάικλ Λέβεροκ.

Η λακκούβα στο οδόστρωμα αποκάλυψε ολόκληρο τούνελ προς μια τράπεζα Facebook Twitter
Η λακκούβα στο οδόστρωμα αποκάλυψε ολόκληρο τούνελ προς μια τράπεζα Facebook Twitter

Η σήραγγα, μήκους περίπου 45 μέτρων, είχε διάμετρο 60-90 εκατοστά. «Θα έπρεπε κάποιος να είναι πολύ μικρόσωμος για να μπορέσει να μπει και δεν θα έπρεπε να είναι κλειστοφοβικός» εξήγησε ο αστυνομικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «δράστες» έσκαβαν για «αρκετούς μήνες, αυτό δεν έγινε σε μία ημέρα».

Πάντως, στην Chase Bank δεν σημειώθηκε ληστεία, επισήμανε το FBI.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM