ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Roskosmos θα εκτοξεύσει 45 πυραύλους εντός του 2019

Η Roskosmos θα εκτοξεύσει 45 πυραύλους εντός του 2019 Facebook Twitter
0

Η ρωσική κρατική διαστημική εταιρεία Roskosmos ανακοίνωσε ότι το 2019 προγραμματίζει να πραγματοποιήσει 45 εκτοξεύσεις πυραύλων.

«Το πρόγραμμα του 2019: 45 εκτοξεύσεις πυραύλων – επιστημονικών και δοκιμαστικών. Δύο φορές περισσότερες από πέρυσι» αναφέρεται στο βίντεο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Roskosmsos στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube.

Εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από υποβρύχια, δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα όπως δήλωσε πηγή του πύραυλο-διαστημικού τομέα, την οποία επικαλείται το πρακτορείο TASS.

Ο επικεφαλής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν είχε ανακοινώσει στα τέλη του 2018 ότι πέρυσι είχαν εκτοξευθεί 22 πύραυλοι διαφόρων τύπων αν και επισήμως αναφέρονται 20 εκτοξεύσεις.

Πρόσφατα επίσης είχε ανακοινωθεί ότι το 2019 αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ εκτοξεύσεις διαστημοπλοίων, στρατιωτικών δορυφόρων από το Πλεσέτσκ, μια εκτόξευση από το κοσμοδρόμιο Βαστότσνιι, μερικές εκτοξεύσεις πυραύλων «Προτόν», και μάλιστα με την νέα κάψουλα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η δεύτερη εκτόξευση του πυραύλου βαρέος τύπου « Ανγκαρά» και άλλες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ