Σεισμός

Στη φυλακή εκατομμυριούχος για το θάνατο της ερωμένης του μετά από «άγριο σαδομαζοχιστικό σεξ»

Στη φυλακή εκατομμυριούχος για το θάνατο της ερωμένης του μετά από «άγριο σαδομαζοχιστικό σεξ» Facebook Twitter
0

Καταδικάστηκε ο Βρετανός πολυεκατομμυριούχος που άφησε την ερωμένη του να πεθάνει από αιμορραγία κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ.

Ο 40χρονος John Broadhurst, που ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών. 

Η 26χρονη Natalie Connolly έφερε περισσότερους από 40 διαφορετικούς τραυματισμούς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην δίκη.

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε ο Broadhurst καλώντας ασθενοφόρο είχε πει στο τηλεφωνικό κέντρο πως η σύντροφός του ήταν «νεκρή σαν ντόνατ».

Το δικαστήριο τον καταδίκασε επειδή «έδειξε κατάφωρη αδιαφορία απέναντι σε μια πολύ μεθυσμένη και τραυματισμένη γυναίκα». 

Στη φυλακή εκατομμυριούχος για το θάνατο της ερωμένης του μετά από «άγριο σαδομαζοχιστικό σεξ» Facebook Twitter
H Natalie Connolly.

Ο 40χρονος υποστήριξε πως η 26χρονη, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, τραυματίστηκε στην διάρκεια μια συναινετικής σεξουαλικής πράξης, και πως αμφότεροι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Η Natalie Connolly είχε πει σε άλλους πως σε εκείνη και τον Broadhurst άρεσε το μαζοχιστικό σεξ. 

Ο Broadhurst, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια λίρες, ομολόγησε στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας επειδή άφησε την Connolly χωρίς επιτήρηση και δεν επικοινώνησε έγκαιρα με το νοσοκομείο παρόλο που «ο κίνδυνος να πεθάνει λόγω της κατάστασής της ήταν προφανής». 

Ο εισαγγελέας είπε πως ο 40χρονος «το έχασε εντελώς» λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών, πριν αφήσει τελικά την 26χρονη να πεθάνει από αιμορραγία. «Ήσουν σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήταν εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους σου. Άφησες μια ευάλωτη γυναίκα να αιμορραγεί», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου είπε πως ο Broadhurst ήξερε ότι αιμορραγεί η ερωμένη του αλλά δεν θεώρησε πως θα πάθαινε κακό. «Νιώθει μετανιωμένος για ό,τι έγινε. Είναι μια υπόθεση παραμέλησης και απώλειας- έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο», είπε για τον πελάτη του. 

Η οικογένεια της 26χρονη θεωρεί πως θα ήταν ακόμη ζωντανή αν ο Broadhurst είχε καλέσει εγκαίρως τις πρώτες βοήθειες. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ