Δασκάλα στις ΗΠΑ εξοργίζει γιατί αποκάλυψε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Δασκάλα στις ΗΠΑ εξοργίζει γιατί αποκάλυψε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης Facebook Twitter
0

Την μαγεία των Χριστουγέννων βάλθηκε να καταστρέψει μία δασκάλα στο Νιου Τζέρσεϊ λέγοντας στους μαθητές της πρώτης τάξης ότι «δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης».


Ο διευθυντής του σχολείου Cedar Hill στο Montville, Michael Raj, αναγκάστηκε να στείλει επιστολή στους γονείς ενημερώνοντας για το ατόπημα της αντικαταστάτριας εκπαιδευτικού την οποία μάλιστα επέπληξε για την μειωμένη κριτική ικανότητά της.


«Ο σκοπός της επιστολής μου ήταν να ενημερώσω τους γονείς για το συμβάν για να είναι προετοιμασμένοι να δώσουν απαντήσεις ώστε να μην χαθεί η παιδική αθωότητα που συνδέεται με αυτή την εποχή του χρόνου» είπε ο διευθυντής.


Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς μέσω της επιστολής του ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να καθησυχάσει ορισμένους γονείς οι οποίοι εξοργίστηκαν από το περιστατικό.


Μία μητέρα ανέφερε ότι η εν λόγω δασκάλα είπε στους μικρούς μαθητές ότι εκτός από το ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και οι γονείς είναι αυτοί που αγοράζουν τα δώρα και τα αφήνουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρο δεν μπορούν να πετάξουν.


Φαίνεται πως η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν αποφασισμένη να καταστρέψει εντελώς την παιδική αθωότητα γιατί μεταξύ άλλων κατέρριψε και τον μύθο της νεράιδας των δοντιών.


Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έγινε γνωστό το εάν η πραγματικά άκαρδη δασκάλα θα συνεχίσει να διδάσκει στη συγκεκριμένη περιοχή. Το όνομά της επίσης δεν έγινε γνωστό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM