«Φόρο ντεκολτέ» για τις νύφες προτείνει Ιταλός ιερέας

«Φόρο ντεκολτέ» για τις νύφες προτείνει Ιταλός ιερέας Facebook Twitter
2

Οι νύφες που φορούν νυφικά με μεγάλο ντεκολτέ θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για να κάνουν τη γαμήλια τελετή τους, πρότεινε ένας Ιταλός Ιερέας. 

Ο Κριστιάνο Μπόμπο, καθολικός ιερέας στην πόλη Oriago, κοντά στη Βενετία λέει πως οι νύφες αφήνουν όλο και περισσότερο κομμάτι του κορμιού τους ακάλυπτο, τα τελευταία χρόνια. 

«Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος προσφοράς που θα επιβάλλεται για την ευπρέπεια του φορέματος της νύφης, οι οποίες συχνά δείχνουν χυδαίες. Οπότε όσο πιο λίγα φορούν, τόσο περισσότερα θα πληρώνουν», αναφέρει ο ιερέας.

Όπως υποστηρίζει, οι γάμοι έχουν μετατραπεί σε λαμπερά κοινωνικά γεγονότα αντί για σοβαρές πνευματικές τελετές.

Σύμφωνα με την Telegraph και όσα μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA τα σχόλια του ιερέα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, με ορισμένους να κάνουν λόγο για οπισθοδρομικές αντιλήψεις και άλλους να υποστηρίζουν πως μερικές νύφες το έχουν παρακάνει.

Αργότερα ο ιερέας δήλωσε πως η πρόταση του ήταν «μια χιουμοριστική προβοκάτσια», αλλά και κάτι που θα ήθελε να εφαρμόσει αν του δοθεί η ευκαιρία. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
"Όπως υποστηρίζει, οι γάμοι έχουν μετατραπεί σε λαμπερά κοινωνικά γεγονότα αντί για σοβαρές πνευματικές τελετές."Οποτε ας χρεωνουμε με το μετρο για να σοβαρεψουν - yes it makes sense...