Παρίσι: Μια καλόγρια είναι στο πλευρό των FEMEN!

Παρίσι: Μια καλόγρια είναι στο πλευρό των FEMEN! Facebook Twitter
1

Στην τελευταία τους  γυμνόστηθη διαμαρτυρία  στο πλευρό των Ουκρανών Femen, προς έκπληξη πολλών, βρέθηκε η καλόγρια Βερονίκ, η οποία, παραδόξως, συμφωνεί με τον προκλητικό τρόπο επανάστασής τους. 

Ωστόσο, εν αντιθέσει με τις νεαρές που έβγαλαν τις μπλούζες και τα σουτιέν τους, διαδηλώνοντας έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Παρίσι, η Βερονίκ δεν αποχωρίστηκε το ράσο της και  πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στις Femen, εκφράζοντας την συμπαράστασή της.  Οι γυμνόστηθες Ουκρανές φώναζαν συνθήματα εναντίον μιας ομάδας νεαρών αγοριών από τη Γαλλία που βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια και όμως αθωώθηκαν.  

Έτσι, προτάσσοντας το στήθος τους, επάνω στο οποίο έγραφαν μεταξύ άλλων «βιαστής=δολοφόνος» ή «βίασε εμένα» και κρατώντας πλακάτ, όπου μπορούσε να διαβάσει κανείς τις φράσεις «ευνουχισμός για τους βιαστές», «δικαιοσύνη=βιασμός», τα μέλη της οργάνωσης μαζί με την καλόγρια Βερονίκ υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των γυναικών και ένωσαν τις φωνές τους για τα θύματα του βιασμού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει στις ΗΠΑ ένα αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο, καθώς ο Ζελένσκι απορρίπτει κατηγορηματικά τις πιέσεις να παραχωρηθούν εδάφη στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια