Παρίσι: Μια καλόγρια είναι στο πλευρό των FEMEN!

Παρίσι: Μια καλόγρια είναι στο πλευρό των FEMEN! Facebook Twitter
1

Στην τελευταία τους  γυμνόστηθη διαμαρτυρία  στο πλευρό των Ουκρανών Femen, προς έκπληξη πολλών, βρέθηκε η καλόγρια Βερονίκ, η οποία, παραδόξως, συμφωνεί με τον προκλητικό τρόπο επανάστασής τους. 

Ωστόσο, εν αντιθέσει με τις νεαρές που έβγαλαν τις μπλούζες και τα σουτιέν τους, διαδηλώνοντας έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Παρίσι, η Βερονίκ δεν αποχωρίστηκε το ράσο της και  πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στις Femen, εκφράζοντας την συμπαράστασή της.  Οι γυμνόστηθες Ουκρανές φώναζαν συνθήματα εναντίον μιας ομάδας νεαρών αγοριών από τη Γαλλία που βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια και όμως αθωώθηκαν.  

Έτσι, προτάσσοντας το στήθος τους, επάνω στο οποίο έγραφαν μεταξύ άλλων «βιαστής=δολοφόνος» ή «βίασε εμένα» και κρατώντας πλακάτ, όπου μπορούσε να διαβάσει κανείς τις φράσεις «ευνουχισμός για τους βιαστές», «δικαιοσύνη=βιασμός», τα μέλη της οργάνωσης μαζί με την καλόγρια Βερονίκ υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των γυναικών και ένωσαν τις φωνές τους για τα θύματα του βιασμού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM
Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια