iPhone 12: Το Bloomberg αποκαλύπτει τις αλλαγές στο design από την Apple

iPhone 12: Το Bloomberg αποκαλύπτει τις αλλαγές στο design από την Apple Facebook Twitter
0

Αλλαγές στο σχέδιο τουλάχιστον δύο εκ των τεσσάρων iPhone που θα αποτελέσουν την iPhone 12 γραμμή για φέτος, αποκαλύπτει με σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για νέα σχεδίαση στο πλαίσιο των τηλεφώνων, με «επίπεδες και πιο έντονες γωνίες» παρόμοιες με αυτές που συναντούμε στα τωρινά iPad Pro. Παράλληλα αναφέρει ότι το μέγεθος του notch του Face ID αναμένεται να είναι μικρότερο. Οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν τα iPhones του 2020 να έχουν νέα σχεδίαση «εμπνευσμένη» από στοιχεία του iPhone 4 είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ το Bloomberg επιβεβαίωσε πως οι οθόνες τους θα αγγίζουν τις 6.7 ίντσες. Δύο από τα ακριβότερα μοντέλα θα διαθέτουν τεχνολογία LiDAR κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στα 2020 iPad Pro. 

Τυπικά, οι νέες ναυαρχίδες της iPhone παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο με κάποιο μοντέλα να γίνονται διαθέσιμα τον Οκτώβριο (iPhone XR) ή τον Νοέμβριο (iPhone X). Ωστόσο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζονται στην παραγωγική αλυσίδα της Apple από την πανδημία του κορωνοϊού, ο αρχικός στόχος της Apple για ταυτόχρονο λανσάρισμα και των τεσσάρων νέων iPhone μάλλον δεν θα επιτευχθεί.

Το Bloomberg υποστηρίζει πως κάποια μοντέλα θα είναι διαθέσιμα αρκετές εβδομάδες μετά από την περίοδο που η Apple είχε συνηθίσει τους πελάτες της. 

Τέλος, το δημοσίευμα του Bloomberg προμηνύει την παραγωγή ενός νέου, μικρότερου και λιγότερο ακριβού HomePod. 

Με πληροφορίες από Bloomberg

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM