Η Google ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android

Η Google ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android Facebook Twitter
0

Η Google ανακοίνωσε επισήμως την ονομασία της επόμενης μεγάλης έκδοσης του Android που θα λανσάρει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αφήνοντας πίσω την «παράδοση» των γλυκών σνακ από τα οποία εμπνεόταν για την ονομασία των προηγούμενων εκδόσεων (Petit Four, Cupcake, Donut, Eclair, Lollypop, KitKat, Μarshmallow κ.λπ.), ο τεχνολογικός κολοσσός αποφάσισε να δίνει πια αριθμούς στις επόμενες εκδόσεις, ώστε να είναι ξεκάθαρο στους χρήστες ποια έκδοση είναι τελευταία και ποια είναι η σειρά των προηγούμενων. 

Έτσι, φέτος θα δούμε το Android 10, το 2020 θα γίνει το update στο Android 11 και ούτω καθεξής. Παράλληλα, η Google έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο λογότυπο του Android με πρωταγωνιστή το γνώριμο, φιλικό, πράσινο ρομπότ με τις χαρακτηριστικές κεραίες.

Η Google ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android Facebook Twitter
Η Google ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android Facebook Twitter

Σύμφωνα με την Google περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλον τον πλανήτη έχουν εγκατεστημένη κάποια έκδοση του android: smartphones, τάμπλετ, έξυπνα ρολόγια, τηλεοράσεις και ακόμα και αυτοκίνητα. Η Google υπόσχεται πως η φετινή έκδοση θα είναι ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη με ανανεωμένα γραφικά και λειτουργίες. 

 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM