Τι τελικά θα ανακοινώσει σήμερα η NASA για τον Αρη;

Τι τελικά θα ανακοινώσει σήμερα η NASA για τον Αρη; Facebook Twitter
2

Εξάπτει τη φαντασία η προαναγγελία της περασμένης εβδομάδας από τη ΝΑΣΑ ότι σήμερα στις 7 το απόγευμα θα ανακοινώσει κάτι σημαντικό για τον πλανήτη Άρη. Σύμφωνα με τη διαστημική υπηρεσία πρόκειται για ένα «σημαντικό εύρημα της επιστήμης" από την εξερεύνηση του Άρη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καθώς η ΝΑΣΑ δεν αποκαλύπτει τίποτα για το τι θα ανακοινώσει, οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να καταλάβουν τι θα είναι αυτό από τη σύνθεση του πάνελ από το οποίο θα γίνει αυτή η μεγάλης σημασίας ανακοίνωση.


Στην συνέντευξη Τύπου θα είναι, όπως έγινε γνωστό, οι:  Jim Green, διευθυντής της διεύθυνσης πλανητικής επιστήμης της NASA, Michael Meyer, επικεφαλής επιστήμονας για το Mars Exploration Program,  Lujendra Ojha του Georgia Institute of Technology, Μαίρη Μπεθ Γουίλχελμ τουν Ερευνητικού Κέντρου Ames της NASA στο Moffett Field, της Καλιφόρνια, το Georgia Institute of Technology και ο Alfred McEwen, κύριος ερευνητής για το πείραμα High Resolution Imaging Science στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Tucson.

Βάσει του πάνελ, κάποιοι υποψιάζονται ότι η αποκάλυψη θα έχει να κάνει με την εύρεση νερού στον Αρη, καθώς οι Ojha, Wilhelm και McEwen είναι ανάμεσα στους επιστήμονές που υποστήριξαν με εργασίες τους ότι οι εικόνες που στάλθηκαν από τον πλανήτη δείχνουν νερό να ρέει στην επιφάνεια του.


Η NASA πάντως μένει σιωπηλή επί του θέματος ενώ η φαντασία των χρηστών στα social media  οργιάζει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ