Θυμάστε την διαφήμιση του πρώτου iPhone; - Είναι ένα ρετρό διαμαντάκι με πολλούς διάσημους

1

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ το πρώτο το iPhone και τότε κανείς δεν είχε προβλέψει τι ήταν αυτό που θα ακολουθούσε και το πώς το νέο αυτό κινητό τηλέφωνο θα άλλαζε για πάντα τα παγκόσμια δεδομένα στην ψηφιακή ζωή. Το gadget που έγινε φαινόμενο και σήμερα είναι στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων, τότε ήταν μόνο μια καινοτόμα ιδέα που φιλοδοξούσε να κερδίσει την αγορά. Η πρώτη διαφήμιση για το iPhone είχε κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες πριν και επειδή το ίντερνετ τότε ήταν επίσης πολύ διαφορετικό, πολλοί μπορεί να μην την έχετε δει καν ή πιθανόν να μη τη θυμάστε. Το διαφημιστικό κλιπ περιλαμβάνει αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές και κινηματογραφικές ταινίες ενώ θα δείτε μεταξύ άλλων  τους Lucille Ball, Ben Stiller και Sarah Jessica Parker να λένε "hello.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM
Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Tech & Science / Η αιμομιξία είναι πολύ πιο συχνή απ’ ό,τι ίσως νομίζουμε

Οι ευρέως διαδεδομένες εξετάσεις DNA αποκαλύπτουν τη μία μετά την άλλη «μυστικές» περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν από στενούς συγγενείς, παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου καταγραφή της αιμομιξίας στις σύγχρονες κοινωνίες.
NEWSROOM