Το άγνωστο κόλπο του iPhone που έγινε viral

Τέλος οι μουτζούρες στα screenshots- Το άγνωστο κόλπο του iPhone που έγινε viral Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε ένα κρυφό κόλπο που μετατρέπει τις «μουτζούρες» στα στιγμιότυπα οθόνης (Screenshots) του iPhone σε τέλεια σχήματα.

Σε ένα βίντεο, που έγινε αμέσως viral, ο Ramal Wickramasinghe από το Μπρισμπέιν, εξηγεί πώς μπορεί κανείς να προσθέσει τέλεια σχήματα και σύμβολα σε εικόνες απλά κρατώντας το δάχτυλο πατημένο για ένα επιπλέον δευτερόλεπτο.

Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life' Facebook Twitter

Ο Wickramasinghe, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα Ramal Media στο TikTok, ανακάλυψε πώς να σχεδιάζει τέλειες γραμμές και σχήματα σε στιγμιότυπα οθόνης (Screenshots) του iPhone, μεταξύ άλλων βέλη και κύκλους.

Όπως εξηγεί, αν ο χρήστης του iPhone κρατήσει πατημένο το «πρόχειρο» σχέδιό του, εκείνο θα μετατραπεί «αυτόματα» σε μια ευκρινή, φτιαγμένη από υπολογιστή εικόνα.

«Γιατί κανείς δεν μου το έχει πει αυτό;», λέει ο 21χρονος στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από δέκα εκατομμύρια views. «Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με γραμμές και βέλη. Και τόσο απλά».

Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life' Facebook Twitter
Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life' Facebook Twitter

Όπως ήταν φυσικό, το μικρό τρικ δεν πέρασε απαρατήρητο και το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Σε συνέντευξή του στο , ρωτήθηκε γιατί έχει τραβήξει την προσοχή τόσων πολλών.

«Είναι απλά ένα σωτήριο εργαλείο. Πάντα αποθηκεύουμε στιγμιότυπα οθόνης και σημειώνουμε πράγματα πάνω τους. Είναι από τα πραγματικά γρήγορα hacks και βλέπεις αμέσως ότι λειτουργεί», είπε στο 7NEWS.com.au. 

Δείτε το βίντεο:

@ramalmedia 📱 Make your iPhone screenshot scribbles WAY neater with this sinple trick! 💡 #fyp #tech #apple #iphone #ios #ios16 #ioslifehack ♬ Spongebob - Instrumental - Common Cents

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο: Επίτευγμα ή μέσο χειραγώγησης; 

Tech & Science / Τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο: Επίτευγμα ή μέσο χειραγώγησης; 

O επιστήμονας που χαρτογράφησε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικών Επιστημών, Γιώργος Παξινός, περιγράφει τις ελπίδες και τους κινδύνους από την πρώτη εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπινο εγκέφαλο από τη Neuralink.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
20 χρόνια Facebook: Τα social media είναι πιο δημοφιλή από ποτέ, τα κοινωνικά δίκτυα όμως πεθαίνουν

Social Media / 20 χρόνια Facebook: Τα social media είναι πιο δημοφιλή από ποτέ, τα κοινωνικά δίκτυα όμως πεθαίνουν

Το είδος της κοινωνικής δικτύωσης στην οποία πρωτοστάτησε το Facebook πλέον εξαφανίζεται καθώς οι χρήστες εγκαταλείπουν τον διάλογο στις ανοιχτές πλατφόρμες και αποσύρονται σε ιδιωτικές ομάδες.
NEWSROOM