«Τα χειρότερα έρχονται»: Οι Anonymous Greece απειλούν με νέες διαδικτυακές επιθέσεις σήμερα

«Τα χειρότερα έρχονται»: Οι Anonymous Greece απειλούν με νέες διαδικτυακές επιθέσεις σήμερα Facebook Twitter
0

Με νέες διαδικτυακές επιθέσεις απειλούν οι Anonymous Greece, μία ημέρα μετά την επίθεση την ιστοσελίδα deltio.tnomik.gr, όπου δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Τώρα διαμηνύουν στις ελληνικές αρχές πως «Τα χειρότερα έρχονται», αφήνοντας να φανεί ξεκάθαρα πως οι επιθέσεις τους θα λάβουν πλέον καθημερινό χαρακτήρα, ενώ εξαπολύουν νέες απειλές προς την ΤτΕ, τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς.

«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece», έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook και μετά πρόσθεσαν σε νέο μήνυμα: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».

Αργότερα, οι Anonymous ενημέρωσαν πως την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, θα διαρρεύσουν αρχεία 10 GB από κυβερνητικούς server: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece».

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ