Το Petzbe είναι σαν το Instagram, αλλά μόνο για ζώα – Δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι

Το Petzbe είναι σαν το Instagram, αλλά μόνο για ζώα – Δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι Facebook Twitter
0

Το Petzbe είναι ένα φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο όπως το Instagram, αλλά έχει μια αυστηρή πολιτική: «Δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι».

Η ροή του Petzbe είναι ένα ασταμάτητο ρεύμα φωτογραφιών από γάτες και σκύλους, με τίτλους και σχόλια στις φωνές των αγαπημένων μας κατοικιδίων. Δηλαδή, στο Petzbe δεν γράφετε ή ποστάρετε μόνο για τη γάτα σας. Γίνεστε, η ίδια η γάτα!

Η νέα δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS για την ώρα. Δημιουργείτε ένα λογαριασμό για τον μαλλιαρό φίλο ή χνουδωτό φίλο σας, του ετοιμάζετε ένα σύντομο βιογραφικό και στη συνέχεια είστε έτοιμοι να περιπλανηθείτε σε έναν πολύχρωμο κόσμο κατοικιδίων ζώων.

Το Petzbe είναι σαν το Instagram, αλλά μόνο για ζώα – Δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι Facebook Twitter
Η Ginger είναι από τις πρώτες γάτες που έκαναν λογαριασμό στο Petzbe.

Οι χρήστες του Petzbe δεν κάνουν like στις φωτογραφίες, αντίθετα «οσφραίνονται» ή «γλείφουν» αντί να ακολουθούν τους βαρετούς κανόνες των άλλων κοινωνικών μέσων. Δεν είναι δύσκολο και δεν θα αργήσετε να μάθετε πώς λειτουργούν τα «sniffs» και τα «licks». Το Petzbe έχει επίσης το δικό του Petzbe Press, το οποίο σας παρέχει τις τελευταίες ειδήσεις για το τι συμβαίνει στην κοινότητα των τετράποδων φίλων μας: αποσπάσματα μελών, φήμες και κουτσομπολιά για το τι παίζει μεταξύ τους, και πολλά άλλα διασκεδαστικά νέα και σχόλια για το πρώτο κοινωνικό δίκτυο των ζώων.

Η εφαρμογή Petzbe φιλοξενεί και εβδομαδιαίες προκλήσεις για όλη την κοινότητα, όπως για παράδειγμα: «Πώς συναντήθηκα με τον άνθρωπο μου», όπου όλα τα ζωάκια μοιράζονται αναμνήσεις από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες τους ή το «Lend a Paw» όπου οι χρήστες μοιράζονται μια φωτογραφία της πατουσίτσας τους. Για κάθε καλό χρήστη που ανέβασε την πατούσα του στο διαγωνισμό Lend a Paw, το Petzbe ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 1 δολάριο σε κέντρα διασώσεως των ζώων, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ποσό 1.000 δολαρίων, το οποίο δόθηκε στην Αμερικανική Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων (ASPCA).

Το Petzbe είναι σαν το Instagram, αλλά μόνο για ζώα – Δεν επιτρέπονται οι άνθρωποι Facebook Twitter
O Ace είναι ένα από τα πρώτα κουτάβια του Petzbe.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Petzbe είναι ένα βελγικό γκριφόν που ονομάζεται Angus. Σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι «εραστής των ομορφότερων πραγμάτων στη ζωή». Ιδιαίτερος στην εμφάνιση και την προσωπικότητα. Εξαιρετικά τρυφερός, αλλά με μια υγιή κατανόηση των ελλείψεων του ανθρώπου του.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και σύνδεσμο της εφαρμογής για το πρώτο κοινωνικό δίκτυο των ζώων εδώ

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ