Όλος ο Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ σε ένα σάιτ

Όλος ο Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ σε ένα σάιτ Facebook Twitter
1

Όλος ο Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ σε ένα σάιτ Facebook Twitter

 

O Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, υπήρξε ο μεγαλύτερος και πολυγραφέστερος συνθέτης της περιόδου που έμεινε στην ιστορία ως Μπαρόκ, αλλά και ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες της δυτικής μουσικής, μετά την Αναγέννηση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έγραψε έργα για τσέμπαλο, εκκλησιαστικό όργανο, κοντσέρτα, ενώ αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι στη φωνητική μουσική (ορατόρια, λειτουργίες, πάθη, καντάτες, κ.α.).

1080 έργα από αυτά έχουν σωθεί ως τις μέρες μας και η ορχήστρα της Netherlands Bach Society, ανέλαβε το απίστευτο project να ερμηνεύσει, να ηχογραφήσει, να κινηματογραφήσει σε διάφορες αίθουσες, και να διαθέσει δωρεάν στο YouTube και το Vimeo, το σύνολο του έργου του μεγάλου συνθέτη, σε βάθος χρόνου, συγκεντρώνοντάς τα όλα στο σάιτ AllOfBach

 

Όλος ο Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ σε ένα σάιτ Facebook Twitter

 

Μέχρι στιγμής, από τότε που ξεκίνησε το σάιτ, η Netherlands Bach Society έχει επανεκτελέσει και ανεβάσει 101 από τα 1080 συνολικά έργα του Μπαχ, χρησιμοποιώντας τα πλεόν εξελιγμένα μέσα ηχογράφησης, ενώ κάθε Παρασκευή ανεβαίνει και ένα καινούριο έργο του συνθέτη, σε απαράμιλλη εικόνα και ήχο.

 

 

To καλύτερο; Στην σελίδα του κάθε έργου ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για τις ειδικές διαδικασίες της ηχογράφησης με πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια, την ιστορία του κάθε έργου και πολλά ακόμα τρίβια που αφορούν την ορχήστρα ή το συνθέτη.

Επισκεφθείτε το σάιτ AllOfBach, ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Υγεία & Σώμα / Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Ερευνητές, ψυχολόγοι και συγγραφείς αποφαίνονται ότι «ψηφιακή αποτοξίνωση» δεν υπάρχει. Λένε, όμως, ότι υπάρχει κάτι άλλο για να μην περάσουμε όλη μας τη ζωή μπροστά από ένα κινητό, και μοιάζει πολύ πιο εφικτό...
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ