Οι Anonymous χάκαραν τον ιστότοπο του MIT εις μνήμην του Aaron Swartz

Οι Anonymous χάκαραν τον ιστότοπο του MIT εις μνήμην του Aaron Swartz Facebook Twitter
0

Ύστερα από το σοκ που προκάλεσε στο Διαδίκτυο η είδηση αυτοκτονίας του συνιδρυτή του Reddit και πρωτοπόρου προγραμματιστή Aaron Swartz, η γνωστή «χακτιβιστική» ομάδα Anonymous, πραγματοποίησε επίθεση σε τουλάχιστον δύο ιστότοπους του MIT.

Το μήνυμα της ομάδας διέφερε από τα προηγούμενα που είχε δημοσιεύσει κατά καιρούς, καθώς σύμφωνα με το CNEΤ, ο τόνος ήταν πολύ πιο σοβαρός.

Οι Anonymous καταδίκασαν αρχικά την «λανθασμένη και γελοία» απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσαν μία σειρά από «ευχές» οι οποίες έκαναν λόγο για μεταρρύθμιση στους νόμους για το ηλεκτρονικό έγκλημα, ώστε να ωφελείται το συμφέρον της πλειοψηφίας και όχι των λίγων.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM