Νέα λειτουργία στο Facebook: τι αλλάζει στον τρόπο επικοινωνίας των χρηστών

Νέα λειτουργία στο Facebook: τι αλλάζει στον τρόπο επικοινωνίας των χρηστών Facebook Twitter
0

Από τον Μάιο ήδη είχε γίνει γνωστό ότι το Facebook ετοιμάζεται να προσαρμόσει τη λειτουργία dark mode στην εφαρμογή του Messenger, όμως,μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει άλλου είδους ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία αυτή. 

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες κάποιοι χρήστες, διαπίστωσαν ότι παρά το ότι η λειτουργία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη, ωστόσο, μπορούσαν να την ενεργοποιήσουν σε οποιαδήποτε συνομιλία τους, αν πρώτα έστελναν το emoji μισοφέγγαρο στον χρήστη με τον οποίο συνομιλούσαν. 

Βέβαια, δεν αρκεί αυτό: ο χρήστης μετά πρέπει να βγει από την εφαρμογή και να την ανοίξει ξανά, πατώντας παρατεταμένα στο emoji που απέστειλε.

Νέα λειτουργία στο Facebook: τι αλλάζει στον τρόπο επικοινωνίας των χρηστών Facebook Twitter

Αυτή η ενέργεια θα μας μεταφέρει άμεσα στις ρυθμίσεις, όπου εκεί θα βρούμε τη λειτουργία Dark Mode και θα μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε.

Βέβαια, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους, αφού κάποιοι χρήστες που έκαναν τα συγκεκριμένα βήματα, δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ακόμη και έτσι, αξίζει μία γρήγορη αναζήτηση στις ρυθμίσεις, όπου και θα δουν διαθέσιμη την επιλογή. 

Όπως επισημαίνουν πολλοί χρήστες των social media, η διαδικασία ενεργοποίησης μπορεί να φαίνεται κάπως αστεία, όμως, αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσει κανείς τη λειτουργία dark mode στο Messenger, είτε κατέχει Android είτε iOS.

Με στοιχεία από Forbes.com

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Τech & Science / Καρκίνος του παγκρέατος: Ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση θεραπείας μετά από επιστημονική ανακάλυψη

Ελπίδα για νέες θεραπείες για τον καρκίνο του παγκρέατος αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η εξάπλωση της νόσου υποβοηθάται από απενεργοποίηση μορίων σε βασικά γονίδια
LIFO NEWSROOM