Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε τις πρώτες τσάντες με ενσωματωμένες ευέλικτες ψηφιακές οθόνες OLED στο σόου για την κολεξιόν Cruise 2020.

 

Οι τσάντες Canvas of the Future φέρουν το κλασικό μοτίβο με το μονόγραμμα Louis Vuitton και διαθέτουν λειτουργικές οθόνες βίντεο στις πλευρές τους. Οι πρώτες τσάντες παρουσίαζαν κινούμενες εικόνες πόλεων.

 

Louis Vuitton: Οι πρώτες OLED τσάντες του οίκου είναι μια τεχνολογική καινοτομία

 

Σχεδιασμένες από τον δημιουργό διευθυντή της Louis Vuitton Nicolas Ghesquière, οι πρωτοποριακές τσάντες περιγράφονται από τη μάρκα ως μια «καινοτομία που συνδυάζει τεχνολογία και τέχνη». Οι οθόνες στις τσάντες είναι κατασκευασμένες από την εταιρεία Royole, της οποίας το FlexPai είναι τεχνικά το πρώτο κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#LVCruise Canvas of the Future. #LouisVuitton premiered prototypes of a new cutting-edge bag design on the runway today. Watch the show now on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

 

Οι εύκαμπτες οθόνες - οι οποίες επιτρέπουν ανάλυση 1920 x 1440 - κατασκευάζονται με τεχνολογία OLED, μια τεχνολογία που μπορεί να παράγει εξαιρετικά λεπτά και εύκαμπτα πλαίσια τα οποία δεν απαιτούν οπίσθιο φωτισμό. Σύμφωνα με τον Louis Vuitton, αποσκοπούν στο να θολώσουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ του smartphone και της τσάντας σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος έχει χρησιμοποιήσει την τεχνολογία OLED. Το 2017 κυκλοφόρησε το ρολόι Tambour Horizon με οθόνη OLED.  Η τιμή για τις τσάντες πάντως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, όπως ούτε και ο αριθμός των αξεσουάρ που θα παραχθούν.