Η τεχνητή νοημοσύνη μιμείται πειστικά τον Ντόναλντ Τραμπ

Η τεχνητή νοημοσύνη μιμείται πειστικά τον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
2

Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής του MIT, δημιούργησε έναν αλγόριθμο που μελετά τους μεχρι τώρα λόγους από τις προεκλογικές εμφανίσεις του υποψήφιου-φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, και αναπαράγει δηλώσεις που μιμούνται το ύφος του αμφιλεγόμενου Αμερικανού πολιτικού, ποστάροντάς τις στο Twitter.

Τo Twitter bot, με την ονομασία DeepDrumpf, βαασίζεται σε έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ο οποίος μελετά και αναλύει μέσω της τεχνικής deep learning, γράμμα - γράμμα τους προεκλογικούς λόγους του Ντόναλντ Τραμπ, και στη συνέχεια δημιουργεί τα αυτοματοποιημένα tweets λέξη προς λέξη, με βάση το στιλ του, αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Όπως εξηγεί ο φοιτητής του MIT και δημιουργός του λογαριασμού, Bradley Hayes, ο αλγόριθμός του, που αρκετές φορές μιμείται το λόγο του Τραμπ με ξεκαρδιστική ακρίβεια, χρησιμοποιεί το αυθεντικό επίθετο (Drumpf) της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την αποκάλυψη του από την σατιρική εκπομπή του John Oliver.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ