Όταν μιλάμε για δώρα για την Γιορτή της Μητέρας, σίγουρα το virtual reality πορνό δεν είναι κι από τις πρώτες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι. Ωστόσο, το Pornhub, πιστεύει πως πρόκειται για το πλέον κατάλληλο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στην μητέρα του σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα. 

 

Η πρωτοβουλία ονομάζεται «Mommy's Special Glasses» και λειτουργεί ως εξής: παραγγέλνεις δωρεάν ένα ζευγάρι VR γυαλιά από το Pornhub, τα οποία μετά στέλνεις δώρο στην μητέρα σου, που με τη σειρά της αποκτά πρόσβαση σε πορνογραφικά βίντεο ειδικά επεξεργασμένα για την περίσταση. Τα γυαλιά είναι σε διακριτικές, παστέλ αποχρώσεις και ενσωματωμένα ουσιαστικά στην αθώα -τουλάχιστον σε πρώτη ματιά- ευχαριστήρια κάρτα. Το μόνο που πρέπει να κάνει μετά η «ενδιαφερόμενη» είναι να βάλει το κινητό της τηλέφωνο στην ειδική υποδοχή στην κάρτα και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία (σεξουαλικής) εικονικής πραγματικότητας. 

 

Φέτος το Pornhub δίνει στις μαμάδες ένα πολύ ασυνήθιστο δώρο για την Γιορτή της Μητέρας

 

Η Γιορτή της Μητέρας και το σεξ, σίγουρα δεν αποτελούν και τον πιο φυσιολογικό συνδυασμό, αλλά όπως εξηγεί ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price, ήθελαν να κάνουν ένα πρωτότυπο δώρο φέτος στις μαμάδες. «Οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε την πεπατημένη στα δώρα- στέλνουμε κάρτες ή λουλούδια ή παίρνουμε τηλέφωνο αν είμαστε μακριά. Εμείς σκεφτήκαμε να δώσουμε προκαταβολικά την δυνατότητα στους θαυμαστές μας να τους κάνουν δώρο το ένα πράγμα που κάθε μητέρα θέλει αλλά φοβάται να ζητήσει- το πορνό», σημειώνει. 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Με πληροφορίες από Mashable

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr