Facebook: Η απάντηση μέσω Twitter για το «κρασάρισμα» - «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία»

Facebook: Η απάντηση μέσω Twitter για το «κρασάρισμα» - «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία» Facebook Twitter
Πηγή: Unsplash.
0

Το Facebook με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter απολογήθηκε για τα προβλήματα πρόσβασης που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες διεθνώς σε εφαρμογές του. 

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία» αναφέρει το Facebook.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 18:40 σήμερα, πολλοί χρήστες στη χώρα μας αντιλήφθηκαν πως ήταν αδύνατο να μπουν ή να ανανεώσουν το περιεχόμενο του newsfeed σε Facebook και Instagram, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην εφαρμογή του Messenger. Στο μεταξύ, το WhatsApp φαίνεται επίσης «πεσμένο» από την ίδια περίπου ώρα. 

Όσον αφορά τη χώρα μας, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθήνα από όπου έχουν καταφτάσει εκατοντάδες αναφορές. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Τech & Science / Γιατί οι μικροοργανισμοί που ζουν στο δέρμα μας έχουν μεγάλη σημασία

Δισεκατομμύρια βακτήρια, μύκητες και ιοί κατοικούν στην επιφάνεια του σώματός μας και μόλις πρόσφατα αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος τους για την υγεία μας
THE LIFO TEAM