Ένα ολοκαίνουργιο app που φιλοδοξεί να κάνει το online shopping παιχνίδι

Ένα ολοκαίνουργιο app που φιλοδοξεί να κάνει το online shopping παιχνίδι Facebook Twitter
0

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα χωρούσε ολόκληρη η Media Markt στο... τσεπάκι σας και ότι θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας ακόμα κι εν κινήσει, με ευκολία και ασφάλεια από το smartphone σας; Είτε πρόκειται για iOS είτε για Android.

Κι όμως, το παραπάνω γίνεται εφικτό με την ολοκαίνουρια, δωρεάν, πανεύκολη στη χρήση εφαρμογή της εταιρείας που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας δωρεάν από τα αντίστοιχα ψηφιακά μαγαζιά της Google και της Apple.

Αφού δώσουμε την έγκρισή μας στην εφαρμογή για να χρησιμοποιεί την γεωγραφική μας θέση από το κινητό, ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να εντοπίσουμε το κοντινότερο σε εμάς κατάστημα της Media Markt, μέσω του έξυπνου μενού που συμβολίζεται με την "καρφίτσα", ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το εσωτερικό της,

Ένα ολοκαίνουργιο app που φιλοδοξεί να κάνει το online shopping παιχνίδι Facebook Twitter

Στη homepage της ανανεωμένης αισθητικά εφαρμογής, βρίσκουμε τις touch-friendly καρτέλες για γρήγορη πρόσβαση στις ενότητες με τις "επικές" προσφορές, το πολύ χρήσιμο "MM Techies" όπου μπορείς να έρθεις σε επαφή και να ρωτήσεις τους ειδικούς που θα σου λύσουν κάθε απορία σχετικά με το προϊόν που ψάχνεις, εύκολα, τσάμπα και παντού, αλλά και την πολύ χρήσιμη εφαρμογή QR reader που επιτρέπει το σκανάρισμα ενός QR κώδικα για άμεση πρόσβαση στη σελίδα κάποιου προϊόντος, από τα καταστήματα, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην βάση της homepage μπορούμε να πλοηγηθούμε απευθείας στο καλάθι των αγορών μας για να τσεκάρουμε τα περιεχόμενά του, τη wish list μας ή να προσπελάσουμε το αναδυόμενο μενού απ' όπου κάνουμε την εγγραφή μας στο σύστημα, ώστε να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας, με ασφάλεια, απευθείας από την εφαρμογή.

Είτε ψάχνουμε για ένα δίπορτο ψυγείο ή για το τελευταίο videogame ή την πιο εξελιγμένη smart TV που μας... γυάλισε, το ολοκαίνουριο app της Media Markt, μας βάζει κυριολεκτικά στο χέρι μας χιλιάδες προϊόντα για να κάνουμε τις συγκρίσεις μας, να δούμε φωτογραφίες τους σε υψηλή ανάλυση, να διαβάσουμε κριτικές χρηστών που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν που μας ενδιαφέρει, και εντέλει να προχωρήσουμε στην παραγγελία του, με όλη την γκάμα επιλογών για τις αγορές που μας παρέχει η Media Markt. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο app, όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω συστήματος πιστοποιημένης ασφάλειας, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας και το πορτοφόλι μας ήσυχο. 

 

Κι όλα αυτά (και πολλά ακόμα) γίνονται εφικτά μέσω ενός σούπερ καλοσχεδιασμένου interface χωρίς μενού... λαβυρίνθους. Έυκολα και απλά.

 

Πριν ξεκινήσετε καν την έρευνά σας για οποιοδήποτε από τα χιλιάδες προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Media Markt, ανά την Ελλάδα, σας συστήνουμε να κατεβάσετε την επικών διαστάσεων και απλότητας εφαρμογή της Media Markt, για να μη σας πούνε και ... χθεσινούς, και να κάνετε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, παιχνίδι!

 

- Χρήστες  iPhone: κατεβάζετε τη δωρεάν εφαρμογή Media Merkt Greece από αυτό το σύνδεσμο.

 

- Χρήστες Android: κατεβάζετε τη δωρεάν εφαρμογή Media Merkt Greece από αυτό το σύνδεσμο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρης Πατρινός: «Σύντομα μπορεί να δούμε απόπειρες κλωνοποίησης ανθρώπων»

Tech & Science / Άρης Πατρινός: «Σύντομα ίσως δούμε απόπειρες κλωνοποίησης ανθρώπων»

Ο διάσημος Έλληνας γενετιστής που συνέβαλε στη χαρτογράφηση του ανθρώπινου DNA μάς ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο της γενετικής και απαντά για όλα τα σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ