Εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών κυκλοφόρησε το Facebook

Εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών κυκλοφόρησε το Facebook Facebook Twitter
0

Μια νέα, δωρεάν, εφαρμογή ονόματι Moments ξεπήδησε μόλις μέσα από το εργαστήριο δημιουργικότητας του Facebook, το Creative Labs, η οποία μας βοηθάει να μοιραζόμαστε όλες αυτές τις φωτογραφίες των φίλων που έχουμε τραβήξει σε πάρτι, συγκεντρώσεις, γάμους ή βόλτες και ποτέ δεν τους στείλαμε, αν και τους το υποσχεθήκαμε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου η ολοκαίνουρια εφαρμογή για iOS και Android, ενεργοποιείται μέσω του πανίσχυρου (αλλά τρομακτικού για αρκετούς) αλγορίθμου αναγνώρισης και ανίχνευσης προσώπων και συνεργάζεται με το Facebook Messenger.

Εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών κυκλοφόρησε το Facebook Facebook Twitter

Μόλις εγκαταστήσετε στο smartphone το Facebook moments, αυτό θα ψάξει το φάκελο φωτογραφιών του κινητού και σε όσες αναγνωρίσει πρόσωπα φίλων σας, θα σας προτείνει να τις μοιραστείτε ομαδοποιημένες ανά πρόσωπο ή ημερομηνία μαζί τους με ελάχιστα taps στην οθόνη, εξηγεί η ανακοίνωση.

Εάν επιλέξετε να στείλετε ένα σύνολο φωτογραφιών, το Moments θα χρησιμοποιήσει το Messenger, προκειμένου να βρει τους friends που απεικονίζουν οι φωτογραφίες, ώστε να τις στείλετε σε αυτούς.

Δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί το Facebook Moments, στο παρακάτω βίντεο:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Υγεία & Σώμα / Μήπως τελικά είναι μάταιο να προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα κινητά μας;

Ερευνητές, ψυχολόγοι και συγγραφείς αποφαίνονται ότι «ψηφιακή αποτοξίνωση» δεν υπάρχει. Λένε, όμως, ότι υπάρχει κάτι άλλο για να μην περάσουμε όλη μας τη ζωή μπροστά από ένα κινητό, και μοιάζει πολύ πιο εφικτό...
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ