Αυτός είναι ο υπολογιστής στικάκι της Microsoft

Αυτός είναι ο υπολογιστής στικάκι της Microsoft Facebook Twitter
0

Αυτός είναι ο υπολογιστής στικάκι της Microsoft Facebook Twitter

Σε συνεργασία με την ινδική εταιρεία κατασκευής gadgets, iBall, η Microsoft δημιούργησε και παρουσιάζει το Splendo, ένα PC σε μέγεθος memory stick, που τρέχει Windows 8.1.

Ο υπολογιστής τσέπης των δύο εταιρειών, συνδέεται σε τηλεοράσεις και μόνιτορ, μέσω βύσματος HDMI, και κρύβει στο εσωτερικό του έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel, 2 GB μνήμης Ram, ενώ είναι εξοπλισμένος με 32 Gigabytes αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα, το Splendo, διαθέτει υποδοχή κάρτας επέκτασης μνήμης MicroSDXC, εισόδους για περιφερειακά USB και Micro USB και υποστηρίζει την ασύρματη σύνδεση με αξεσουάρ μέσω  Bluetooth 4.0.

Η ανακοίνωση των δύο εταιρειών, αναφέρει ότι ο νέος υπολογιστής μινιατούρα, θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία, σε τιμή πώλησης περίπου 140 δολαρίων (8,999 ρουπίες), αλλά δεν διευκρινίζεται το πότε θα διατεθεί σε ευρύτερη κλίμακα, ούτε εάν θα υποστηρίζει τα επερχόμενα Windows 10.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ