Αυτό είναι τo φουτουριστικό ιπτάμενο πατίνι της Lexus

Αυτό είναι τo φουτουριστικό ιπτάμενο πατίνι της Lexus Facebook Twitter
0

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Lexus, ισχυρίζεται ότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιπτάμενο πατίνι που νικά τη βαρύτητα, στα πρότυπα του hoverboard που εμφανίζεται στην ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον 2". Ένα αντικείμενο που όπως το χαρακτηρίζει το σάιτ The Verge, αποτελεί μια από τις εφευρέσεις - φετίχ που ορίζουν το μέλλον της τεχνολογίας.

Η εταιρεία στο teaser βίντεο το οποίο έχει συμπεριλάβει σε ένα προωθητικό microsite, παρουσιάζει έναν skater που παρατάει το πατίνι του μόλις βλέπει το Lexus Slide, αλλά το βίντεο κόβεται μόλις ανεβαίνει στο καλοσχεδιασμένο ιπτάμενο όχημά της.

Αυτό είναι τo φουτουριστικό ιπτάμενο πατίνι της Lexus Facebook Twitter

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει κι άλλες προσπάθειες δημιουργίας ενός αντίστοιχου οχήματος με πιό επιτυχημένη αυτή της Hendo που όμως απαιτούσε μια ειδική επιφάνεια από χαλκό για να καταφέρνει να 'αιωρείται', εν αντιθέσει με το Slide της Lexus, που εμφανίζεται επάνω σε μια τσιμεντένια επιφάνεια. 

Παρακολουθήστε το βίντεο της Lexus:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ