Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Miami Open για πρώτη φορά

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Miami Open για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Miami Open.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις επικράτησε με άνεση του Λορέντσο Σονέγκο, αποκλείοντας τον Ιταλό μέσα σε 1 ώρα και 32 λεπτά, με 6-2, 7-6 (2).

 

«Παίζω καλά, αισθάνομαι καλά, απολαμβάνω αυτές τις στιγμές στο κορτ», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του. «Κάθε αντίπαλος είναι μια ξεχωριστή πρόκληση και καταφέρνω να βρω λύσεις απέναντί τους. Είναι σημαντικό για μένα να παίζω τέτοια ματς», συμπλήρωσε.



Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι- στη φάση των «8»- θα είναι ο Χούμπερτ Χουρκάτζ, ο οποίος απέκλεισε τον Μίλος Ράονιτς με 4-6, 6-3, 7-6(4).

 

Στο μεταξύ, απόψε η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ναόμι Οσάκα, στα προημιτελικά του Miami Open. Η Γιαπωνέζα- που κατέκτησε το φετινό Αυστραλιανό Όπεν- βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, ενώ μετρά ένα σερί 23 νικών.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM