ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Miami Open: Στην 8άδα με ανατροπή η Σάκκαρη- Επόμενη αντίπαλος η Οσάκα

Miami Open: Στην 8άδα με ανατροπή η Σάκκαρη- Επόμενη αντίπαλος η Οσάκα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το «εισιτήριο» για την 8άδα του Miami Open με ανατροπή, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16».

Έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι διάρκειας 2 ωρών και 38 λεπτών, η Σάκκαρη νίκησε την Τζέσικα Πεγκούλα με 6-4, 2-6, 7-6(6) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η αντίπαλός της άνετα την ισοφάρισε σε 1-1 στο δεύτερο σετ και το τρίτο εξελίχθηκε σε μάχη. Η Πεγκούλα με τέσσερα διαδοχικά κερδισμένα games έφτασε στο 5-3, αλλά εκεί «συνήλθε» η Σάκκαρη. «Έσωσε» πέντε match points, έστειλε τον αγώνα στο tie break, όπου η αντίπαλός της βρέθηκε ξανά μαι ανάσα από τη νίκη, αλλά η Σάκκαρη με τρεις διαδοχικούς πόντους ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος.

Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αναμέτρηση, η Σάκκαρη ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρέθηκαν στο κορτ για να τη στηρίξουν. «Είναι πάντα υπέροχο να έχω την υποστήριξή τους», είπε ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε «σούπερ υπερήφανη» που είναι Ελληνίδα. Από την πλευρά του ο παρουσιαστής θέλοντας να δείξει τις γνώσεις του στα ελληνικά είπε «έλα ρε», κάνοντας τη Σάκκαρη να γελάσει. 



Στη φάση των «8» η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ναόμι Οσάκα, την Γιαπωνέζα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη πέρασε στους «16» του τουρνουά στο Μαϊάμι, έπειτα από τη νίκη του επί του Κέι Νισικόρι. Χρειάστηκε 1 ώρα και 56 λεπτά για να κάμψει τις αντιστάσεις του αντιπάλου, παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση με
6-3, 3-6, 6-1.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ