Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα εξασφάλισε περνώντας στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν

Τσιτσιπάς: Πόσα λεφτά εξασφάλισε περνώντας στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν Facebook Twitter
Πηγή: Getty Images.
0

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Σίνερ είναι πλέον στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Η εν λόγω θετική εξέλιξη τον έκανε πλουσιότερο κατά μισό εκατομμύριο δολάρια. 

Με την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά ο Τσιτσιπάς κερδίζει σχεδόν 570.000 ευρώ, ενώ αν φτάσει στον τελικό το έπαθλο θα είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Στο μεταξύ, ο νικητής του Αυστραλιανού Όπεν φεύγει από τη Μελβούρνη με επιπλέον σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Τσιτσιπάς: Πόσα λεφτά εξασφάλισε περνώντας στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν Facebook Twitter
Τα ποσά είναι σε αυστραλιανά δολάρια - Πηγή: Sporting News.

Πάντως, ο Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς στον ημιτελικό της Παρασκευής από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για την ήττα του στον αντίστοιχο αγώνα του περσινού τουρνουά. 

Μεντβέντεφ και Τσιτσιπάς είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον περσινό ημιτελικό της Μελβούρνης, με τον Ρώσο να επικρατεί σχετικά εύκολα σε τρία σετ (6-4, 6-2, 7-5). Συνολικά, το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 6-2 υπέρ του Μεντβέντεφ, με τον Έλληνα πρωταθλητή πάντως να αναδεικνύεται νικητής στην τελευταία ως τώρα συνάντησή τους, στα προημιτελικά του περσινού Ρολάν Γκαρός, όπου επιβλήθηκε με 6-3, 7-6, 7-5.

Με πληροφορίες από Sporting News και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM