ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο- Ο πρώτος τίτλος Masters της καριέρας του

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο- Ο πρώτος τίτλος Masters της καριέρας του Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον τελικό του Μόντε Κάρλο και κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο Masters της καριέρας του.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να νικήσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-3, 6-3 και να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.



Έτσι, ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μόντε Κάρλο χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, με το τρόπαιο στα χέρια του αλλά και 1.000 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

 

 

Στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κατακτά τον τίτλο σε τουρνουά Masters, μια τεράστια στιγμή για την καριέρα του, όπως επισημαίνει και η ΑΤP σε ανάρτηση στο Twitter. Μάλιστα, μετά τον θρίαμβό του η φωτογραφία του Τσιτσιπά «κοσμεί» τον επίσημο λογαριασμό του ATP Tour.

 

 

 

 

 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ