Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιουσέιν Μπολτ- Μετά το πάρτι γενεθλίων του

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιουσέιν Μπολτ- Μετά το πάρτι γενεθλίων του Facebook Twitter
EPA
0

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι σε καραντίνα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγα 24ωρα μετά το πάρτι για τα 34α γενέθλιά του.

Αρχικά, ο ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι έχει μπει σε αυτοαπομόνωση, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ του. Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας της Τζαμάικα, Κρίστοφερ Τάφτον, επιβεβαίωσε ότι ο Μπολτ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως ο Ολυμπιονίκης έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα.

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media από το πάρτι της Παρασκευής, δείχνουν τον Μπολτ να χορεύει με αρκετούς ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν φορούν μάσκα. Σύμφωνα με τον Jamaican Observer, ο πρωθυπουργός της χώρας, Άντριου Χόλνες, ανακοίνωσε ότι η αστυνομία κάνει έρευνα για τις συνθήκες του πάρτι γενεθλίων του Μπολτ. Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ιχνηλάτης, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας. 

Στο πάρτι έδωσαν το παρών αρκετοί σταρ του αθλητισμού, ανάμεσά τους ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Λέον Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ότι ο Στέρλινγκ είναι ακόμη στην Τζαμάικα και ότι θα εξεταστεί για κορωνοϊό μόλις επιστρέψει.

 

Το μήνυμα του Μπολτ

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο Γιουσέιν Μπολτ, γνωστοποιώντας ότι έχει υποβληθεί σε έλεγχο για τον κορωνοϊό, κάλεσε όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί του να μπουν σε καραντίνα.

«Έκανα τεστ το Σάββατο, για να φύγω, επειδή έχω δουλειά. Προσπαθώ να είμαι υπεύθυνος και θα μείνω μέσα», αναφέρει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των 100 μ. και 200 μ., που- σύμφωνα με πληροφορίες- υποβλήθηκε σε έλεγχο για τον κορωνοϊό γιατί σχεδιάζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

 

«Δεν έχω συμπτώματα και θα μείνω σε καραντίνα περιμένοντας την επιβεβαίωση», λέει ακόμη ο Μπολτ στο βιντεο και καλεί «όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου να μπουν σε καραντίνα για να είναι ασφαλείς».

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ