Τεντόγλου: Νίκησε και στο Diamond League της Στοκχόλμης- Με άλμα στα 8,31 μ.

Άλμα του Μίλτου Τεντόγλου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμη νίκη στα Diamond League και επιβεβαίωσε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους προσγειώθηκε στα 8,31 μ. για να αναδειχθεί νικητής στο Diamond League της Στοκχόλμης, αγώνας που αποτέλεσε τον τελευταίο «σταθμό» του πριν από το Όρεγκον. Εκεί όπου θα διεκδικήσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή του, εκείνον του παγκόσμιου πρωταθλητή ανοιχτού στίβου. 

Ο Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,31 μέτρα στην πέμπτη προσπάθειά του, φτάνοντας μόλις πέντε εκατοστά κάτω από την καλύτερη φετινή επίδοσή του. Είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 8 μέτρα, στην έκτη προσπάθεια, όταν προσγειώθηκε στα 8,12 μέτρα. 

Δεύτερος στη Στοκχόλμη ήταν ο Τομπάιας Μόντλερ, με άλμα στα 7,98 μέτρα. Πλέον, ο Τεντόγλου θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Όρεγκον στις 15-24 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο 24χρονος έχει μόλις μία ήττα, στον πρώτο του αγώνα στον κλειστό στίβο, στο μίτινγκ της Οστράβα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ