Τεντόγλου: Νίκησε και στο Diamond League της Στοκχόλμης- Με άλμα στα 8,31 μ.

Άλμα του Μίλτου Τεντόγλου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία ακόμη νίκη στα Diamond League και επιβεβαίωσε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους προσγειώθηκε στα 8,31 μ. για να αναδειχθεί νικητής στο Diamond League της Στοκχόλμης, αγώνας που αποτέλεσε τον τελευταίο «σταθμό» του πριν από το Όρεγκον. Εκεί όπου θα διεκδικήσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή του, εκείνον του παγκόσμιου πρωταθλητή ανοιχτού στίβου. 

Ο Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,31 μέτρα στην πέμπτη προσπάθειά του, φτάνοντας μόλις πέντε εκατοστά κάτω από την καλύτερη φετινή επίδοσή του. Είχε ένα ακόμη άλμα πάνω από τα 8 μέτρα, στην έκτη προσπάθεια, όταν προσγειώθηκε στα 8,12 μέτρα. 

Δεύτερος στη Στοκχόλμη ήταν ο Τομπάιας Μόντλερ, με άλμα στα 7,98 μέτρα. Πλέον, ο Τεντόγλου θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Όρεγκον στις 15-24 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο 24χρονος έχει μόλις μία ήττα, στον πρώτο του αγώνα στον κλειστό στίβο, στο μίτινγκ της Οστράβα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ