Τεντόγλου για Τελετή λήξης: Αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος - «Προτιμώ στην τελετή έναρξης του Λος Άντζελες»

Τεντόγλου για Τελετή λήξης: Αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος - «Προτιμώ στην τελετή έναρξης του Λος Άντζελες» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δεκάδων δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο. Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του Σκάι, σε σχετική ερώτηση για το αν θα είναι αυτός ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Λήξης των Αγώνων την Κυριακή στο Stade de France, ο Τεντόγλου ήταν αρνητικός, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Προτιμώ στην τελετή έναρξης του Λος Άντζελες, αρκεί να γίνει μέσα στο στάδιο»!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αρνήθηκε έτσι το ενδεχόμενο αυτό και πλέον, «φαβορί» για τη σημαία στην Τελετή Λήξης είναι ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ. Όπως αποκαλύφθηκε πάντως, όπως και στην τελετή έναρξης, σημαιοφόροι της αποστολής θα είναι ένας άνδρας αθλητής και μία γυναίκα αθλήτρια.


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM