ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τέλος κι επίσημα ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό

Τέλος κι επίσημα ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς μετά  την πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο προπονητής του, Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Η απόφαση απομάκρυνσης του Κάρλος Καρβαλιάλ  ήρθε μετά και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο -9 από την πρώτη θέση.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έκατσε για 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Κόντρα στον ΟΦΗ, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή, που δεν αποκλείεται να είναι ο τεχνικός  της Κ19, Σωτήρης Συλαΐδόπουλος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ