Στην Κίνα ο Κώστας Σλούκας - Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής

Στην Κίνα ο Κώστας Σλούκας - Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Facebook Twitter
0

Στην Κίνα βρίσκεται ο παίκτης της Εθνικής Μπάσκετ, Κώστας Σλούκας.

Ο διεθνής γκαρντ έφτασε στη Ναντζίνγκ, όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/8-15/9) και ενσωματώθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία που «ανέβηκε» στον λογαριασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Twitter, τον άσο της Φενερμπαχτσέ υποδέχθηκε ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Ιταλία και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αμφίβολη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι θεραπείες απέδωσαν τα μέγιστα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM