Στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Facebook Twitter
0

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου έφτασε σήμερα στις ΗΠΑ όπου και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια πριν αναχωρήσει για τον τελικό προορισμό της το Αρακαζού της Βραζιλίας, που θα αποτελέσει τη βάση της εθνικής στο ερχόμενο Μουντιάλ.

Τα μέλη της "γαλανόλευκης" έφθασαν στην Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Ritz Carlton. H πρώτη προπόνηση επί αμερικανικού εδάφους θα λάβει χώρα στις 5 το απόγευμα.

Στην Αμερική η Εθνική έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια ως προετοιμασία για το Μουντιάλ που ξεκινά σε δύο εβδομάδες. Στις 3 Ιουνίου οι διεθνείς θα αγωνιστούν κόντρα στη Νιγηρία στο PPL Park (στις 02:00, τα ξημερώματα της Τετάρτης) και τρεις μέρες μετά με τη Βολιβία στη Νέα Υόρκη (στις 03:00, τα ξημερώματα του Σαββάτου).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

Αθλητισμός / Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Ντούσκου μετά το χρυσό στη Σαγκάη: «Ελπίζω να είμαι παράδειγμα για νέα παιδιά»

«Μπορεί να είμαστε μικροί σαν Ελλάδα και άλλοι να νιώθουν τεράστιοι μπροστά μας, αλλά για μας μετρά η ελληνική ψυχή», δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος
LIFO NEWSROOM