Στέφανος Τσιτσιπάς για τη ροζ ρακέτα της Barbie: «Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε»

Στέφανος Τσιτσιπάς για την ροζ ρακέτα της Barbie: «Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε» Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Με αφορμή την επερχόμενη ταινία για την Barbie ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε το δικό του σχόλιο για τη ροζ ρακέτα της Wilson.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε στο Twitter του για την ροζ ρακέτα της Wilson, την οποία δημιούργησε η εταιρεία για την επερχόμενη ταινία της Barbie.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδημοσίευσε το tweet της Wilson για την «τέλεια ροζ ρακέτα τένις» που δημιουργήθηκε για την ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο. Αστειευόμενος ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις έγραψε:  «Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε».

Η Wilson είναι χορηγός της ρακέτας του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα να χρησιμοποιεί μια ειδική Wilson Custom Blade 98. Η ρακέτα του έχει πάνω της ζωγραφισμένα τα χρώματα της ελληνικής εθνικής σημαίας.

Μάλιστα, οι fans του Στέφανου Τσιτσιπά ανταποκρίθηκαν μαζικά στην ανάρτησή του καλώντας τον μεταξύ άλλων να «παίξει με αυτή στο Rolland Garros».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ