LIVE!

Σέρφερ σκοτώθηκε από κεραυνό, ενώ έκανε προπόνηση, στο Ελ Σαλβαδόρ

Σέρφερ σκοτώθηκε από κεραυνό, ενώ έκανε προπόνηση, στο Ελ Σαλβαδόρ Facebook Twitter
Η άτυχη 22χρονη μόλις είχε μπει στο νερό για προπόνηση (Πηγή φωτό Instagram)
0

Σέρφερ, η οποία είχε ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, σκοτώθηκε από κεραυνό σε παραλία στο Ελ Σαλβαδόρ.

 

Η 22χρονη Κάθριν Ντίαζ Χερνάντεζ χτυπήθηκε από κεραυνό λίγη ώρα αφότου είχε μπει στο νερό για να κάνει προπόνηση, στην παραλία El Tunco.

 

Αν και έσπευσαν να τη βοηθήσουν, η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην παραλία. Η Χερνάντεζ ήταν αδελφή του Χοσέ Ντίαζ, πρώην επαγγελματίας σέρφερ, κριτής και πρόεδρος της εθνικής ομοσπονδίας του αθλήματος.

 

Η 22χρονη προετοιμαζόταν για τη διοργάνωση ISA World Surf Games, που θα γίνει τον Μάιο στο Ελ Σαλβαδόρ και αποτελεί τουρνουά πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Τόκιο το σερφ θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

 

Αθλητισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM