ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Πτήση» του Καραλή στα 5,81 μ.- Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βελτίωσε το ρεκόρ του

«Πτήση» του Καραλή στα 5,81 μ.- Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βελτίωσε το ρεκόρ του Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής σε μίτινγκ στην Ουψάλα, καθώς με «πτήση» στα 5,81 μ. έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει στο Βελιγράδι. 

Ο 22χρονος αθλητής- που ήταν τέταρτος στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες- βελτίωσε το ατομικό απόλυτο (σε ανοιχτό και κλειστό στίβο) ατομικό ρεκόρ του. Είχε περάσει τα 5,80 στο Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το 2018. 

Χάρη στο άλμα του στα 5,81 μ., ο Καραλής κατέκτησε την τέταρτη θέση στο μίτινγκ επί κοντώ στην Ουψάλα, που διοργάνωσε ο Μόντο Ντουπλάντις. Ο Σουηδός «χρυσός» Ολυμπιονίκης για μία ακόμη φορά «φλέρταρε» με το παγκόσμιο ρεκόρ. 

Ο Ντουπλάντις ήταν ο νικητής του αγώνα με άλμα στα 6,04 μ.- επίδοση που αποτελεί την κορυφαία φέτος στον κόσμο- και στη συνέχισε ανέβασε τον πήχη στα 6,19 μ., επιχειρώντας να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ. Αν και δεν τα κατάφερε απόψε, οι προσπάθειές του έδειξαν ότι αυτό είναι ζήτημα χρόνου. 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ