Πέθανε ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς σε αγώνα

Πέθανε ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς σε αγώνα Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητής ποδηλασίας Κυριάκος Ορφανίδης, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Τζαννείου από τις 15 Οκτωβρίου, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια αγώνα.


«Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του ποδηλάτη του Ομίλου μας Kυριάκου Ορφανίδη», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.


Ο Ορφανίδης είχε γεννηθεί το 1961 και ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στην ποδηλασία με τα χρώματα της Αθηναΐδας. Ως έφηβος, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και δεύτερος νικητής σε Βαλκανιάδα.


Ο Παναθηναϊκός εντόπισε το ταλέντο του και πρόσφερε ως αντάλλαγμα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αθηναΐδας 11 ποδοσφαιριστές όλων των κατηγοριών για να τον αποκτήσει. Η φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη που θα φορούσε για δεκαετίες μέχρι και σήμερα, ανεβάζοντάς την αμέτρητες φορές στα βάθρα όλης της Ελλάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ CHATGPT OPENAI

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αθλητής κέρδισε το αργυρό μετάλλιο έχοντας για προπονητή το ChatGPT

Ουκρανός αθλητής με προβλήματα όρασης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο δίαθλο των Παραολυμπιακών Αγώνων χρησιμοποιώντας το ChatGPT ως προπονητή, ψυχολόγο και μέσο παρακίνησης
THE LIFO TEAM