Απεργία την Πρωτομαγιά

Πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων ο Γιώργος Πιλίδης

Ο Γιώργος Πιλίδης στο βάθρο Facebook Twitter
Πηγή φωτό Facebook
0

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (U23) πάλης. 

Στον τελικό των 65 κιλών, στους αγώνες που γίνονται στο Βελιγράδι, ο Πιλίδης νίκησε τον Ρώσο Αμπντουρακχμάνοφ με 4-3 στα τελευταία δευτερόλεπτα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 

Στην πορεία του προς τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε δύο νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στον προκριματικό επικράτησε 4-2 του Αμανζόλοφ από το Καζακστάν με τους καθοριστικούς πόντους να έρχονται 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. 

Στους «16» νίκησε τον Ινδό Παρβίντερ με 4-1, ενώ στα προημιτελικά 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε δύο σημεία και υπερτέρησε στην ισοπαλία με τον Αρμένιο Μαργκαριάν (2-2). Στον ημιτελικό νίκησε με άνεση τον Τούρκο Ακάρ (9-3) και προκρίθηκε στον τελικό, όπου αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής. 


 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ