Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Στέφανος Ντούσκος πάει απευθείας στα προημιτελικά του σκιφ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Στέφανος Ντούσκος πάει απευθείας στα προημιτελικά Facebook Twitter
Ο Στέφανος Ντούσκος την πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων / ΕΡΤ
0

Με το δεξί ξεκίνησε σήμερα η πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για τους Έλληνες αθλητές, με τον Στέφανο Ντούσκο να περνάει απευθείας στα προημιτελικά.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος, έκανε σήμερα την αρχή με πολύ καλό ξεκίνημα στον προκριματικό του σκιφ, αποφεύγοντας το ρεπεσάζ πριν τις τρεις τελικές φάσεις, πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ήξερε πως χρειαζόταν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις για να προκριθεί απευθείας στο προημιτελικά του αγωνίσματός του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τερμάτισε 2ος σε χρόνο 7:01.79. Με αυτό τον τρόπο απέφυγε τον επιπλέον γύρο, στον οποίο θα συμμετάσχουν όσοι συναθλητές του που έμειναν πιο πίσω.

Πρώτος ήρθε ο Νεοζηλανδός Τόμας Μάκιντος, που τερμάτισε σε 6:55.92, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Αιγύπτιος Αμπντελκαλέκ Ελμπάνα με 7:05.06. Τώρα ο Στέφανος Ντούσκος έχει μπροστά του δύο κενές ημέρες για να επανέλθει στα προημιτελικά, τα οποία είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 11:10 ώρα Ελλάδος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM