Νίκος Ζήσης: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση - Η ανάρτηση Σπανούλη

Νίκος Ζήσης: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση - Η ανάρτηση Σπανούλη Facebook Twitter
Ο Νίκος Ζήσης φόρεσε για χρόνια τη φανέλα με το εθνόσημο - Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Λίγες ημέρες μετά τον Βασίλη Σπανούλη, ο Νίκος Ζήσης, άλλο ένα μέλος της χρυσής γενιάς που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 2005 και αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια κόσμου το 2006 νικώντας την Εθνική ΗΠΑ, «κρεμάει τα παπούτσια» του. 


Ο παίκτης-σημαία της ΑΕΚ που αφού αγωνίστηκε σε σειρά συλλόγων του εξωτερικού, έκλεισε την καριέρα του στου κιτρινόμαυρους, ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω Instagram. 

Έγραψε αναλυτικά: 

«Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Είναι μια απόλυτα συνειδητή απόφαση,γιατί ξέρω πως έχω δώσει τα πάντα.


Αγάπησα το μπάσκετ από παιδάκι αλλά ποτέ δε φαντάστηκα πως θα έκανα ένα τόσο μεγάλο,συναρπαστικό και αξέχαστο ταξίδι. Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα,αλλά και για όσα δεν κατάφερα ,γιατί πάντα έδινα το 100% της ψυχής,του μυαλού και του κορμιού μου.


Το μπάσκετ είναι για μένα πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι.Λάτρευα όχι μόνο να παίζω,αλλά και να συζητάω,να αναλύω,να σκέφτομαι πάντα πώς εγώ και η ομάδα μου θα γίνουμε καλύτεροι.


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίχτες μου, τους προπονητές μου, όλους τους ανθρώπους των ομάδων που έπαιξα, στους αντιπάλους μου!


Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φιλάθλους και τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,σε όλους τους σταθμούς της καριέρας μου .


Αισθάνομαι ευλογημένος για τις φιλίες και τις σχέσεις ζωής που δημιούργησα.Για τα τόσα ταξίδια,τις χαρές,τις λύπες, εικόνες και συναισθήματα που θα κουβαλάω μέσα μου για πάντα!


Ήταν γραφτό και χαίρομαι πολύ γι’αυτό ,που ο κύκλος κλείνει όπως ακριβώς είχε ανοίξει.Στην ΑΕΚ ,την ομάδα που ανδρώθηκα και έζησα πολλά.


Η εθνική ομάδα κυλάει στο αίμα μου και ήταν,είναι και θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου! Η φανέλα με το εθνόσημο με σημάδεψε,με καθόρισε,με στιγμάτισε και η περηφάνια που νιώθω για όλα αυτά τα καλοκαίρια που πέρασα αγωνιζόμενος για αυτήν δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις!


Ένας κύκλος που κράτησε όσο μια ζωή λοιπόν τελειώνει εδώ! Η ζωή όμως δεν μπορεί να περιμένει. Ο αγώνας συνεχίζεται. Χωρίς την μπάλα στα χέρια μου,αλλά με την μπάλα πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου.»

Την ανακοίνωση Ζήση υποδέχτηκε λίγα λεπτά μετά με μια φωτογραφία στο Instagram ο κουμπάρος του και άλλοτε συναθλητής, Βασίλης Σπανούλης, γράφοντας: «έτσι θα σε βλέπω ντυμένο από εδώ και πέρα».

Νίκος Ζήσης: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση - Η ανάρτηση Σπανούλη Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM