Το μυστικό ρόφημα του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προκαλέσει ερωτήματα - «Σωπάστε» λέει η σύζυγός του

Το μυστικό ρόφημα του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προκαλέσει ερωτήματα - «Σωπάστε» λέει η σύζυγός του Facebook Twitter
0

Ερωτήματα έχει προκαλέσει το μυστηριώδες ρόφημα που έλαβε ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς από τον φυσιοθεραπευτή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Paris Masters.

Στα μέσα του ημιτελικού της διοργάνωσης, ο συνεργάτης του Σέρβου τενίστα έφτιαξε το ρόφημα στις εξέδρες, με τη βοήθεια κι ενός άλλου μέλους του επιτελείου, που είχε μπλοκάρει την κάμερα για να μην καταγράψει τη διαδικασία. 

Στη συνέχεια έκανε σήμα στο ball girl να πάρει το δοχείο και το πάει στον αθλητή, ο οποίος ξεκουραζόταν.

Το όλο σκηνικό κατεγράφη από τις κάμερες του γηπέδου και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που περιείχε το ρόφημα, μεταξύ αυτών και ο σχολιαστής του αθλήματος Μπεν Ρόθενμπεργκ ο οποίος το χαρακτήρισε το σκηνικό «παράξενο»

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν μυστικές ουσίες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν κατηγορώ κανέναν για τίποτα εδώ, αλλά τι απίστευτα ύποπτος τρόπος να αρχίσεις να φέρεσαι όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι σε βιντεοσκοπούν».

«Η γλώσσα του σώματος στο βίντεο είναι παράξενη. Τι πιστεύει η ομάδα του Τζόκοβιτς ότι χρειάζεται να κρύψει;» διερωτήθηκε. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ανάλογο περιστατικό με τον ίδιο αθλητή. Στο φετινό Wimbledon, είχε εντοπιστεί με άλλο έναν παράξενο μπουκάλι και όταν ρωτήθηκε τι περιείχε, είπε πως επρόκειτο για «μαγικό φίλτρο». «Σας είπα, θα το ανακαλύψετε σύντομα, αλλά όχι τόσο σύντομα» συμπλήρωσε.  

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στο τελευταίο συμβάν, η σύζυγος του Τζόκοβιτς , Γελένα Τζόκοβιτς, τόνισε πως θα μιλήσει ότι είναι ο ίδιος έτοιμος. 

«Όλη αυτή η ανοησία να αναγκάζουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για κάτι που δεν είναι έτοιμοι επειδή οι άλλοι είναι ανυπόμονοι είναι παράλογη» είπε και προσέθεσε: «Μείνετε λίγο σιωπηλοί. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα όσα βλέπετε αμφιλεγόμενα. Θα μπορούσε να είναι προσωπικό. Επιτρέπεται αυτό;»

Με πληροφορίες από Business Insider

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ